Alles voor een gezonde leefstijl op één plek

Goedgezond is een initiatief van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, huisartsen in regio Den Bosch, GGD Hart voor Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Als zorgprofessional heb je met het leefstijlstijlplatform Goedgezond in één oogopslag het complete zorg- en welzijnsaanbod in de buurt in beeld. Je kunt patiënten en inwoners makkelijk op het leefstijlplatform wijzen. Met een e-mail. Of door een verwijskaartje mee te geven. Zo bereiken we samen mensen uit jouw regio en helpen we ze op weg naar een (nóg) gezonder leven.

Tijdwinst  
Je wijst patiënten snel en gemakkelijk op het leefstijlplatform en aanbod in de buurt

Getoetst en compleet aanbod
Al het aanbod voor een gezonde leefstijl is getoetst door een commissie met experts

Sociale kaart
Het aanbod voor een gezonde leefstijl van je patiënt in zijn of haar buurt.

Gezonde leefstijl
Draag bij aan een duurzame verbetering van de gezondheid van je patiënten

Bekijk het aanbod
Een initiatief van
Samen gezond
Huisartsenpraktijk
GGD
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Gemeente 's-Hertogenbosch

Zo werkt
​​​​​​​
Goedgezond

Stap 1

Zorgprofessionals verwijzen via het leefstijlplatform goedgezond.nl door naar lokaal en online zorg- en welzijnaanbod in de buurt.

Stap 2

Je vindt op het leefstijlplatform aanbod van de thema’s: Goed bewegen, Goede voeding, Goed slapen en ontspannen, Roken en alcohol.

Patiënten kunnen eenvoudig contact opnemen met de aanbieder om aan de slag te gaan.

Stap 3

Voordat je het weet zijn inwoners lekker in de buurt aan de slag. Daarmee helpen we ze op weg naar een (nóg) gezonder leven. Samen zijn we goed bezig!

“Meer mensen op weg helpen naar een gezonder leven”

"Samen willen we met Goedgezond meer mensen op weg helpen naar een gezonder leven. Wat begon als een goed idee is doorontwikkeld tot een lokaal initiatief met zelfs regionale ambities. We hebben daarvoor de krachten gebundeld van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, huisartsen, de GGD Hart voor Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Met de pilot in de Groote Wielen en 's-Hertogenbosch Zuid hebben we een eerste mooie stap gezet. We zijn goed bezig!"

Geert Elbers
Initiatiefnemer van Huisartsenpraktijk.nl

Een commissie toetst het aanbod

Het aanbod op Goedgezond.nl wordt altijd gecontroleerd door een commissie. Deze commissie die het aanbod toetst bestaat uit: Jeroen Bosch Ziekenhuis, huisartsen, gemeente en GGD Hart voor Brabant. De criteria waar het aanbod op getoetst wordt vind je hier. Door het aanbod te toetsen, borgen we de kwaliteit van het aanbod op het platform. Samen zijn we goed bezig.

Bekijk het aanbod

Maak Goedgezond zichtbaar

Download de mediakit om Goedgezond zichtbaar te maken binnen jouw organisatie. Zo neem je Goedgezond eenvoudig op in je narrowcasting.


Download de mediakit ( 4.5 MB )