De weg naar een
(nog) gezonder leven!

Werken aan je gezondheid is soms best lastig. Waar begin je? En waar vind je een plek om te sporten bij jou in de buurt? Het online leefstijlplatform Goedgezond is dé ingang naar een gezond(er) en fit leven. Hier vind je al het aanbod om zelf aan de slag te gaan voor een goede gezondheid op één plek. Makkelijk te filteren op thema's: Voeding, Roken & Alcohol, Slaap & Ontspanning en Bewegen. Een leefstijlplatform voor iedereen, want een gezonde leefstijl moet makkelijk en leuk blijven!

Bekijk het aanbod in jouw regio
Een initiatief van
Samen gezond
Huisartsenpraktijk
GGD
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Gemeente 's-Hertogenbosch

Goedgezond
Hoe het werkt?

Op Goedgezond vind je in een paar klikken het aanbod voor een gezonde leefstijl. Of je nu op zoek bent naar informatie over slaap en ontspanning, bewegen, alcohol en roken of voeding; met Goedgezond.nl heb je alles overzichtelijk in beeld. Van een wandelclub waarvan je niet wist dat deze bestond, een 6-weken afslank challenge tot leefstijlprogramma's voor jongeren én volwassenen. Met leefstijlplatform Goedgezond blijf je gezond op een manier die bij jou past!

Vul hier jouw adres of postcode in

Gezonder worden
in 4 stappen

1. Ga naar de kaart

Vul je adres en postcode in en vind het aanbod voor een gezonder leven, bij jou in de buurt.

2. Verschillende thema's

Filter op het thema waar jij graag aan wilt werken zoals bewegen, gezonde voeding, slapen en ontspannen, roken en alcohol. Je kunt ook filteren op vergoeding en leeftijd om nóg gerichter te zoeken.

3. Contact opnemen

Neem eenvoudig contact op met de aanbieder om direct aan de slag te gaan.

4. Goed bezig!

Voordat je het weet ben je zelf lekker in jouw buurt aan de slag. Daarmee ben je op weg naar een (nóg) gezonder leven.


Ga naar de kaart