Meld je nu aan op
Goedgezond.nl

De komende tijd werken we hard om de website compleet te maken. Zodat we de inwoners en (zorg)professionals ook kunnen laten weten dat we er zijn. Jouw aanbod is daarin essentieel. Samen maken we het leefstijlplatform Goedgezond.

  • Bereik en help mensen uit jouw regio op weg naar een (nóg) gezonder leven;
  • Draag bij aan een compleet aanbod voor een gezonde leefstijl op één plek;
  • Plaats gratis jouw aanbod op het leefstijlplatform Goedgezond.
Plaats nu mijn aanbod
Een initiatief van
Samen gezond
Huisartsenpraktijk
GGD
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Gemeente 's-Hertogenbosch

Goedgezond
voor mijn organisatie

Jouw organisatie kan gratis meedoen met Goedgezond. Dit betekent dat jouw organisatie zich kan aanmelden en het aanbod kan toevoegen aan het platform. Heb je dat gedaan? Dan ben jij goed bezig!

Zodra het aanbod is goedgekeurd, kan iedereen jouw organisatie vinden. Niet alleen mensen thuis, maar ook (zorg)professionals in het werkveld. Daarmee helpen we mensen op weg naar een (nóg) gezonder leven. Samen zijn we goed bezig!

Wil je direct aan de slag met het plaatsen van jouw aanbod? Meld jezelf dan aan via onderstaande knop.

Plaats nu mijn aanbod

Hoe werkt
Goedgezond
​​​​​​​in 4 stappen

1. Maak een account aan
Maak een account aan voor je organisatie. Dit kan heel gemakkelijk door op de knop hieronder te klikken.

2. Voer je aanbod in
Voer je aanbod in. Zorg dat je zo duidelijk mogelijk omschrijft waarom jouw aanbod helpt om nog gezonder te worden.

3. Je aanbod wordt getoetst
We willen kwalitatief aanbod op de website dat de bezoeker helpt bij een gezonde leefstijl. Daarom toetst een commissie je aanbod. In de commissie: Jeroen Bosch Ziekenhuis , huisartsen, gemeente en GGD Hart voor Brabant. De criteria voor het aanbod kun je hier bekijken.

4. Jouw aanbod staat online
Is je aanbod helemaal geschikt? Dan krijg je automatisch een bericht en zie je in jouw dashboard dat het aanbod zichtbaar is op goedgezond.nl.  


Plaats nu mijn aanbod

“Meer mensen op weg helpen naar een gezonder leven”

"Samen willen we met Goedgezond meer mensen op weg helpen naar een gezonder leven. Wat begon als een goed idee is doorontwikkeld tot een lokaal initiatief met zelfs regionale ambities. We hebben daarvoor de krachten gebundeld van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, huisartsen, GGD Hart voor Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Met de pilot in de Groote Wielen en 's-Hertogenbosch Zuid hebben we een eerste mooie stap gezet. We zijn goed bezig!"

Miriam de Werd
Beleidsmedewerker Jeroen Bosch Ziekenhuis en initiatiefneemster Goedgezond

Plaats nu mijn aanbod

Vragen of tips
Laat het ons weten

Heb je vragen of heb je tips om ons platform nog beter te maken? Neem dan contact op met ons. We komen graag met je in contact.

Stuur een e-mail

Iedereen die een betere leefstijl wil vindt hier het juiste adres.

In de spreekkamer heb ik helaas te weinig tijd om de leefstijl goed te bespreken. Werken aan een goede leefstijl is super belangrijk om lekkerder in je vel te zitten en minder klachten van je lichaam te krijgen. Ondanks het tijdsgebrek wil ik dat iedereen de mogelijkheid krijgt aan zijn of haar leefstijl te werken. Dan is het handig om de juiste zorg te vinden in de buurt. Met deze site bij de hand kan ik samen met de patient in de spreekkamer de aanbieder vinden om zo tot een betere leeftsijl te komen en gezond(er) te worden! Hier heeft iedereen wat aan.

Geert Elbers

Huisarts en initiatiefnemer goedgezond.nl