Terug naar overzicht
Voeding, Roken en alcohol, Bewegen, Slaap en ontspanning Fysiom

Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Manuele Therapie, KinderFysiotherapie, Orofaciaal Therapie, Psycho-somatisch Fysiotherapie, Fysieke training (personal / small group training), Hydrotherapie, Loopanalyse / Voetdrukmetingen & inlays.

Bekijk de website
Adres
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

Contact
www.fysiom.nl
073-5533553
Aanbod
Op locatie
Fysieke training
Fysieke training in aanbod middels small group training & personal training & duo personal training met een programma op maat!
Op locatie
Fysiotherapie
Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Je lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals je gewend bent. Misschien kan fysiotherapie dan helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat jij optimaal kunt bewegen
Op locatie
Hydrotherapie
Hydrotherapie is training in warm water, het is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een manier om te werken aan conditie, kracht of mobiliteit.
Op locatie
Kinderfysiotherapie
Onze kinderfysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van jonge sporters. Jonge sporters hebben vaak een andere blessures dan volwassenen omdat zij nog volop in de groei zijn.
Op locatie
Loopanalyse
Binnen Fysiom zijn wij gespecialiseerd in loopanalyses na aanleiding van klachten bij het lopen & hardlopen. Ook na een operatie zoals THP/TKP en of een botbreuk kan dit zeer nuttig zijn voor je revalidatietraject.
Op locatie
Manuele therapie
Fysiom biedt innovatieve en op maat gemaakte zorg voor rug- en nekklachten waarbij jouw hulpvraag, doelstellingen en mogelijkheden centraal staan. Onze zorg is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.
Op locatie
Orofaciaal Fysiotherapie
Fysiotherapie voor klachten aan de kaak, hoofd en halsregio. Vaak spelen stress, emoties en psychosociale factoren een rol in het ontwikkelen van de klachten, Klachten na/bij een ongeval, een tandheelkundige ingreep, het knarsen, klemmen of kauwen.
Op locatie
Pyscho-somatische Fysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie richt zich op alle lichamelijke klachten (somatiek) die verband kunnen hebben met de geest of de gedachten (psyche).
Op locatie
Sportfysiotherapie
Sportfysiotherapie van amateur, breedte en topsport. Door te zorgen voor training gericht op jouw sport kunnen we heel efficiënt werken aan herstel. Doordat we op verschillende locaties werken hebben we veel mogelijkheden tot training.
Op locatie
Voetdrukmeting
De (sport)fysiotherapeut analyseert het bewegingsgedrag van voeten-benen-romp, en bepaalt of uw manier van bewegen een klacht kan veroorzaken of onderhouden, door middel van een schoenadvies, steunadvies of er wordt verwezen naar een ander discipline