Terug naar overzicht
Voeding, Roken en alcohol, Bewegen, Slaap en ontspanning Leefstijlcoaching Den Bosch

Verandering in leefstijl kan de sleutel zijn tot een gezonder en vitaler leven. Verandering gaat niet vanzelf. Wij staan klaar om je te ondersteunen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste coaches die je naar verandering kunnen begeleiden.

Bekijk de website
Adres
Werfpad 8h
5212VJ Den Bosch

Contact
www.leefstijlcoachingdenbosch.nl
Aanbod
Op locatie
Gecombineerde Leefstijl Interventie CooL
Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven. Een leefstijlcoach kan je helpen daarin keuzes te maken en in actie te komen. We hebben het dan over voeding, bewegen, slapen en ontspannen. De vragen die daarbij aan bod komen zijn o.a. Wat is gezond en hoe werkt dit voor mij? Hoe maak ik gezonde keuzes en hoe zorg ik dat ik dit blijf doen? De leefstijlcoach helpt om een doel te formuleren en concrete stappen op weg daarnaartoe te zetten.

Het programma CooL is voor volwassenen met een BMI vanaf 30. Voor volwassenen met een BMI tussen 25 en 30 is deelname mogelijk in combinatie met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico zoals een verhoogde bloeddruk, hoge cholesterolwaarde, (risico op) diabetes en/of hart- en vaatziekten, slaapapneu of artrose. Ook wanneer je als vrouw een middelomtrek hebt van meer dan 88 cm of als man van meer dan 102 cm is deelname mogelijk.
Als je tot deze doelgroep behoort, kun je dit met de huisarts bespreken en een verwijzing vragen.
Op locatie
Leefstijl workshops
Wil je graag je leefstijl veranderen en zoek je concrete tips en oefeningen? Of ben je op zoek naar een specifiek onderwerp waar je meer van wilt weten? Sluit dan eens aan bij één van onze leefstijlworkshops. Onze coaches staan elke maand voor je klaar met een nieuwe korte en krachtige workshop. Meestal is de workshop op locatie maar sommige zijn in de vorm van een webinar of een interactieve online sessie. Kies wat bij je past. Een workshop kost €12,50 en aanmelden kan via workshops@leefstijlcoachingdenbosch.nl