Terug naar overzicht
Voeding, Roken en alcohol, Bewegen, Slaap en ontspanning Leefstijlcoaching Den Bosch

Verandering in leefstijl kan de sleutel zijn tot een gezonder en vitaler leven. We weten ook dat verandering niet vanzelf gaat en dat het fijn kan zijn daar ondersteuning bij te krijgen. Wij staan voor je klaar. Het team van Leefstijlcoaching Den Bosch bestaat uit 6 enthousiaste coaches die je naar verandering kunnen begeleiden. We hebben allemaal onze eigen stijl en benadering maar als je ons vraagt waar het werkelijk om gaat dan komen we hier op uit:

“Leefstijl en Vitaliteit gaan over een gezonde manier van leven waarin je zelf bepaalt wat daarin voor jou belangrijk is. Je hebt de vrijheid om je eigen keuzes te maken; keuzes die bij jou passen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, stress, slapen en zingeving. Zo ontstaat in kleine stappen een vitalere versie van jezelf.”

Je kunt bij ons terecht voor individuele trajecten op maat en voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) “Coaching op Leefstijl” oftewel CooL: een groepstraject van 2 jaar. Verder bieden we maandelijks workshops aan waarbij allerlei leefstijlthema's voorbij komen. Dit en meer vind je allemaal terug op onze website. Kijk eens rustig rond. Heb je vragen? Vul ons contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Bekijk de website
Adres
Werfpad 8h
5212VJ Den Bosch

Contact
www.leefstijlcoachingdenbosch.nl
Aanbod
Op locatie
Gecombineerde Leefstijl Interventie CooL
Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven. Een leefstijlcoach kan je helpen daarin keuzes te maken en in actie te komen. We hebben het dan over voeding, bewegen, slapen en ontspannen. De vragen die daarbij aan bod komen zijn o.a. Wat is gezond en hoe werkt dit voor mij? Hoe maak ik gezonde keuzes en hoe zorg ik dat ik dit blijf doen? De leefstijlcoach helpt om een doel te formuleren en concrete stappen op weg daarnaartoe te zetten.

Het programma CooL is voor volwassenen met een BMI vanaf 30. Voor volwassenen met een BMI tussen 25 en 30 is deelname mogelijk in combinatie met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico zoals een verhoogde bloeddruk, hoge cholesterolwaarde, (risico op) diabetes en/of hart- en vaatziekten, slaapapneu of artrose. Ook wanneer je als vrouw een middelomtrek hebt van meer dan 88 cm of als man van meer dan 102 cm is deelname mogelijk.
Als je tot deze doelgroep behoort, kun je dit met de huisarts bespreken en een verwijzing vragen.
Op locatie
Leefstijl workshops
Wil je graag je leefstijl veranderen en zoek je concrete tips en oefeningen? Of ben je op zoek naar een specifiek onderwerp waar je meer van wilt weten? Sluit dan eens aan bij één van onze leefstijlworkshops. Onze coaches staan elke maand voor je klaar met een nieuwe korte en krachtige workshop. Meestal is de workshop op locatie maar sommige zijn in de vorm van een webinar of een interactieve online sessie. Kies wat bij je past. Een workshop kost €12,50 en aanmelden kan via workshops@leefstijlcoachingdenbosch.nl