Terug naar overzicht
Bewegen, Slaap en ontspanning, Ontmoeting Zonder moeten op blote voeten | Rouw- en verlies coaching

Ik ben er voor vrouwen die, na het overlijden van een ouder, weer vol zelfvertrouwen in het leven willen staan.

Bekijk de website
Adres
Grote Molenstraat 6
5271 VW Sint Michielsgestel

Contact
www.zondermoetenopblotevoeten.nl/
0610805123
Aanbod
Tijdelijk Online
[Maandblog] 5 creatieve manieren om te herdenken.
"Het verlies van een dierbare is een intense ervaring. De leegte die ze achterlaten kan immens zijn. Maar hoe houd je de herinnering aan hen levend? In deze blogpost deel ik creatieve ideeën om een overleden ouder te herdenken."
Op locatie
Chakra balancing - m.b.v. Shamballa energie
Wil je na het ervaren van verlies weer in verbinding komen met jezelf en een diepgaand gevoel van rust en balans vinden? Ontdek dan Chakra Balancing, een liefdevolle energetische sessie die speciaal is ontworpen om de chakra's in harmonie te brengen.
Op locatie
Mandala tekenen
Ben jij een vrouw die worstelt met het uiten van haar emoties na het doormaken van een ingrijpend verlies? Dan is mijn speciale workshop precies wat je nodig hebt.
Online
Persoonlijke kaartlegging m.b.v. Shamballa energie
Wil je een antwoord op een vraag of inzicht krijgen in wat de toekomst voor jou in petto heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van de kaartendecks "Begeleiding vanuit de Bron" en "Terugkeer van Spirit" bied ik kaartleggingen aan.
Op locatie
Wandelcoaching
Als wandelcoach geloof ik sterk in de kracht van de natuur om ons te helpen bij het ontdekken van onze eigen weg. We stappen letterlijk het leven in tijdens onze wandelingen, en dat is precies waar coaching tot leven komt.