Terug naar overzicht
Voeding Dietistenpraktijk Eetwijs
Adres
Eemweg 1-9
5215HM Den Bosch

Contact
www.dietistenpraktijkeetwijs.com/
0648727694
Aanbod
Op locatie
12 weken Diabetes retour programma
Voeding & Leefstijl bij diabetes

Diabetes heeft een enorme impact op je leven. Dagelijks wordt je ermee geconfronteerd door klachten zoals: schommelende bloedsuiker, weinig energie en dorst. Je krijgt veel onderzoeken, controles en medicatie.

Het kan tevens onzekerheid geven als: "wat zijn de risico's?" en "kan ik nog wel gezond ouder worden?"

Het goede nieuws is dat diabetes tegenwoordig goed in de gaten gehouden kan worden en dat er al vele behandelopties zijn. Een zeer belangrijk aspect in de aanpak van diabetes is voeding en leefstijl. En daar worden wij als diëtisten dan weer heel enthousiast van.

Want door middel van een juist eetpatroon en haalbare stappen in een gezonde leefstijl is het mogelijk om weer fit door het leven te gaan en wellicht ook medicatie te voorkomen of te minderen.

Om jouw hierbij te helpen hebben wij een intensief 12 weken programma ontwikkeld waarin jij een krachtige start gaat maken om grip te krijgen op je bloedsuiker. Dit doen we samen op een manier die je goed kunt volhouden.

Kijk op de website voor meer informatie over het 12 weken diabetes retour programma
Op locatie
6 weken afslank / leefstijl challenge
Afvallen doe je op een manier die bij jou past

We hebben al veel mensen mogen begeleiden bij afvallen. Of dit nu is om wat zekerder van jezelf te worden, je gezondheid of gewoon voor de mooi.

Afvallen houdt veel meer in dan minder snoepen en meer bewegen. Motivatie, kennis en doorzettingsvermogen zijn daarin cruciaal. Dit zijn de punten waar jij bij geholpen wordt.

Vaak merk ik dat het voor veel mensen een opluchting is met ons samen te werken. Geen trends, moeilijke of strenge diëten, nee, we kijken naar jou als persoon en wat jou lichaam nodig heeft. Daarop maken we een passend plan waarbij jij mooi afvalt en het vol kunt houden.
Op locatie
Voeding en leefstijl bij PCOS
Floor Klaassen is gespecialiseerd in vrouwen gezondheid en begeleid veel vrouwen met PCOS. Voeding en leefstijl speelt namelijk een zeer belangrijke rol in de behandeling.