Terug naar overzicht
Bewegen, Slaap en ontspanning Fysiotherapie de Groote Wielen FYSIOFIT

Bij Fysiotherapie de Groote Wielen zijn diverse therapieën beschikbaar: fysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en psychosomatisch fysiotherapie.

Bekijk de website
Adres
Groote Wielenlaan 95
5247JA Rosmalen

Contact
www.fysiodegrootewielen.nl
0735222115
Aanbod
Op locatie
FysioFit
Doel FysioFit

Het onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in kleine, vaste groepjes (tot 6 personen) gezond bewegen. Dit vindt plaats op vaste tijdstippen.
Er zal in de lessen afwisselend aandacht besteed worden aan zowel, conditie, beweeglijkheid, kracht, stabiliteit als ontspanning.
Essentieel hierbij is dat er altijd aandacht is voor individuele mogelijkheden en beperkingen.

Doelgroep
FysiotFit is voor iedereen die, om welke reden dan ook, aarzelingen heeft en/of belemmeringen ondervindt om aan het reguliere bewegingsaanbod in de omgeving deel te nemen.
Dit kan b.v. te maken hebben met gezondheid, diverse klachten van het bewegingsapparaat, sfeer, ambiance etc.

Ook als er de wens is tot deskundige en intensieve begeleiding, en het op elk moment kunnen stellen van vragen over bv. belemmeringen en blessures, en bij onzekerheden, dan is de FysioFit een uitstekend passend concept.

Daarnaast is de kracht van de FysioFit-groepen ook gezelligheid; ergens verwacht worden, en ergens gemist worden als je een keer niet aanwezig kunt zijn.