Terug naar overzicht
Voeding, Roken en alcohol, Bewegen, Slaap en ontspanning Tsuru-online B.V.

Inzicht, advies en begeleiding voor een betere gezondheid en een hogere mate van geluk. Via de leefstijlgebieden Bewegen, Voeding, Slaap, Stress en Ambitie in combinatie met Persoonlijkheids eigenschappen. Digitaal, laagdrempelig, kostenefficient.

Bekijk de website
Adres
Boxtelseweg 26
5261 NE Vught

Contact
www.mijnvitaliteit.nl/winkel
0736848401
Aanbod
Online
Leefstijl e-learning modules
De losse leefstijl e-learnings kunnen ingezet worden als er op bepaalde deelgebieden snel en efficient aanvullende informatie nodig is. De e-learnings hebben allemaal te maken met een specifiek leefstijl gerelateerd item. Incl. handout en certificaat
Online
Organisatie Leefstijl analyse rapport
Mentale en fysieke gezondheid en (werk)geluk van medewerkers is nu extra relevant. Het PLS rapport geeft het individu informatie over hoe het met hem/ haar gesteld staat en kunnen dit (uiteraard anoniem) comprimeren tot een organisatierapport
Online
Persoonlijkheid & Leefstijl Advies werkboek
Een zeer uitgebreid persoonlijk adviesrapport (PLA) op basis van de resultaten van de eerder genoemde persoonlijke scan. Het doet dienst als een, voor jou op maat gemaakt, (zelfhulp) werkboek waarmee je kunt werken aan je gezondheid en leefstijlen.
Online
Persoonlijkheid & Leefstijl scanrapport
Een uniek persoonlijk rapport (PLS) dat wordt samengesteld aan de hand van
gevalideerde vragenlijsten via het Online Portaal MijnTsuru.nl. Het rapport wordt in PDF en/ of gedrukte vorm op een e-mail of vast (prive)adres toegezonden. Privacy proof.