Terug naar overzicht
Bewegen Gezondheidscentrum Helftheuvel

Fysiotherapie, Manuele therapie, Echografie, Shockwave therapie, Epte therapie, Dry needling, Bekkenfysio, Fysiotherapie voor ouderen, Oedeemfysiotherapie, Oncologiefysiotherapie, Sportfysiotherapie, Medische fitness, (Hand)Ergotherapie, Diëtetiek.

Bekijk de website
Adres
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch

Contact
www.gchelftheuvel.nl
073 - 684 7100
Aanbod
Op locatie
Corona revalidatie
Veel patiënten blijken na het doormaken van corona verzwakt, hebben weinig conditie en/of hebben nog ademhalingsproblemen. De fysiotherapeut en ons multidisciplinaire team helpen je bij het revalideren na corona.
Op locatie
Fysiotherapie voor ouderen
Als je ouder wordt, merk je vaak dat de beweeglijkheid van het lichaam achteruit gaat en hierdoor het dagelijks functioneren belemmerd wordt. De fysiotherapeut zoekt samen met jou naar de meest geschikte manier om goed te bewegen.
Op locatie
Medische fitness
Bewegen is voor iedereen belangrijk! Bij onze medische fitnessgroepen kun je op een verantwoorde manier met een fysiotherapeut, in een groep, komen trainen. Je krijgt een programma op maat, zodat je doelgericht werkt aan jouw fitheid en gezondheid.
Op locatie
Revalidatie na een totale heupprothese operatie
Zowel vóór als nadat je een nieuwe heup hebt gekregen is begeleiding door een fysiotherapeut belangrijk voor een goede conditie en een voorspoedig herstel. Onze fysiotherapeuten begeleiden je graag bij de revalidatie.
Op locatie
Revalidatie na een totale knieprothese operatie
Zowel vóór als nadat je een nieuwe knie hebt gekregen is goede begeleiding bij je revalidatie door de fysiotherapeut belangrijk. Hierdoor blijft je conditie op peil en leer je hoe je na de operatie het best kunt bewegen.